dimarts, 10 de gener del 2012

Nick Vujicic, un discapacitat?


  •  4t ESO: Podeu deixar els vostres comentaris.Fins el dijous 12 de gener. Recordeu que heu d'escriure entre  un mínim de cinc  i un màxim de 10  línies sobre aquesta pregunta: És Nick Vujicic un discapacitat?. Expliqueu què us ha aportat veure el reportatge.
  • Els de 1r d'ESO, podeu tornar a veure'l i portar el vostre  exercici a classe.

32 comentaris:

  1. El documental m’ha impactat i m’ha sorprès molt perquè no creia que una persona sense mans ni cames pogués ser tan positiu i hagués fet tantes coses com ensenya el vídeo. Crec que el fet de quedar-se així ha suposat que es tingués que sobreposar i buscar el costat positiu i pensar que podria continuar sent normal i fer el que una persona normal faria com nedar, pescar i a mes a mes ensenyar a la gent que dona igual tindre quatre, tres dos, un o cap membre, diu que l’important es sentir-se be i acceptar-se a un mateix i així podràs ser feliç a la vida que tinguis.

    ResponElimina
  2. Crec que Nicj hauria de ser un exemple per tothom. Realment és impressionant com una persona sense cames ni braços pugui nedar, caminar, pescar,... sense cap ajuda, quan molts de nosaltres el dia que ens fa mal l'esquena ens estem tirats al sofà i deixem que els altres ho facin tot per nosaltres. Nicj s'imposa a les seves adversitats físiques, i lluita per ser el que és, una persona. Potser és una persona amb discapacitats físiques, però té una mentalitat i un esperit de superació molt més gran que la gran majoria de persones del planeta. I ell no es lamenta de ser tal com és, perquè? de què li serviria pensar què faria si tingués cames i braços? No en té, però no es rendeix, sinó que busca la manera de fer les coses sense elles.

    ResponElimina
  3. A mi el video m'ha agradat ,perquè Nicj Vujicic es un model a seguir per a les persones discapacitades, que vol transmitir,que si tens alguna mal formació , enfermetat , has de seguir endavant i no donarte'n per vençut, perque en realitat si vols fer alguna cosa pots aconseguir-la, si no ho intentes mai sabràs si podràs fer-ho, perquè ell sense cap extremitat pot pescar, jugar a futbol... Veient aquest video penso que tota persona discapacitada pot ser normal respecte a una altre, per a mi Nicj Vujicic és una persona com totes les demés, perquè amb la seva capacitat de superació , aconseguiex tot el vol fer sense rendir-se.

    ResponElimina
  4. Jo crec que en Nicj Vujicic és un descapacitat físic, però té una vida emocional completament normal, més fins i tot que la de persones que no tenen cap discapacitat física, ja que és molt alegre i positiu, segurament arran de l'esforç necessari per a acceptar la seva discapacitat. Crec que és un exemple per a d'altres persones discapacitades, ja que mostra que tenir una discapacitat física no impedeix viure la vida amb plenitud.

    ResponElimina
  5. Penso que Nicj Vujicic, és un exempla a seguir. Demostra que per molt que siguis discapacitat, o tinguis qualsevol problema físic o mental, segueixes sent persona, i pots fer tantes coses com qualsevol altre persona, la diferència és que necessites més ajudes. Tothom hauria de ser tant positiu com ell, i viure la vida de forma normal, és a dir, fent el que t'agrada fer i lluitar pels teus somnis, sense rendir-se.

    ResponElimina
  6. Penso que Nicj Vujicic,és un model a seguir per a tothom ja que et demostra que amb poques coses les persones podem viure feliços i sino ho fem és perquè realment no apreciem el que tenim , i pensem que si ens comparem o imitem a altre gent ens sentirem millor, però no és així ja que ell no pot fer altre cosa que tirar endavan tot i les seves circumstancies i ha après ha viure feliç. Ell ens demostra que no necesita un parell de cames i de braços per seguir endavant i veure les coses positives. D'això tothom n'hauria de ser conscient i aprendre'n. Sincerament aquest video et demostra que si vols alguna cosa, la pots aconseguir encara que al principi costi i no puguis, perquè amb esforç ell ha aconseguit somriure a la vida i dona lliçons de com fer-ho.

    ResponElimina
  7. M'ha agradat molt aquest video sobre Nicj Vujicic,perquè encara de tenir totes les dificultats que té, ell ho veu com una virtut, perquè aquesta discapacitat que ell té li ha servit per millorar la seva visió sobre la vida, ja que si hagués sigut "normal", no hagués pogut tenir tota aquesta experiència davant les dificultats. Ell vol demostrar, que per molt grans que siguin els nostres problemes, tots són superables i que en ocasions per a nosaltres és impossible seguir endavant, i ell és com un exemple a seguir d'autosuperació. Ell afronta els reptes que li ha donat la vida amb molta comèdia.

    ResponElimina
  8. El que pot cridar més l’atenció a la gent és la facilitat que té per riure’s, positivament, d’ell mateix. És un altre concepte bàsic per estar còmode amb tu mateix. Si la gent veu que tu ets el primer que fas bromes sobre les teves característiques, ja siguin defectes o virtuts, se’n adonaran que per a tu no és un problema.
    El més trist de tot això és que hàgim d’aprendre aquestes lliçons de vida a través d’altra gent. Hauríem de ser capaços d’aprendre-ho nosaltres mateixos.

    ResponElimina
  9. Penso que el que aguest home ha aconseguit és tot un exemple de superació, però no és només el fet de poder fer el que fan les altres persones sinó que és un exemple de com fins i tot en els mals moments de la vida, sempre hi ha alguna possibilitat de seguir endevant. Després de veure aquest video, hauriem de pensar que els nostres problemes no són res i que si ell ha pogut superar una discapacitat com aquesta qualsevol cosa és possible.

    ResponElimina
  10. Aquest video és impresionant. Que una persona en la situació en la que en Nicj es troba pugui fer el que ell fa.. sembla mentida. Ell es l'exemple de que en la vida tot es possible amb esforç. Es realista, i sap conviure amb la seva discapacitat. A mi el que més increible em sembla, es que sigui capaç de tenir sempre un somriure a la cara i pugui fer riure a la gent amb ell, parlant de la seva capacitat, Realment és una persona impresionant i un exemple a seguir.

    ResponElimina
  11. Esperit de superació és el que té Nicj Vujicic. Això és el que té, i això és el que transmet.
    Possiblement aquesta és la mentalitat que hauria de tenir tothom, batre records i anar cada dia més lluny... però no, molts de nosaltres ens passem molta més estona enfadats o discutint per coses estúpides i no veiem que la vida va passant i que només n'hi ha una.
    Amb això vull dir que si mai tens un problema el que s'ha de fer és buscar la part positiva de tot això, com bé fa en Nicj que és riu d'ell mateix i del seu problema. Per tant hem de pensar que en aquesta vida tot es pot superar si creus en tu mateix.

    ResponElimina
  12. En Nicj és un discapacitat, però s'ha adaptat aquest tipus de vida i per a ell no és un problema tant gran com el que s'imagina la gent, simplement és un manera diferent de viure la vida i també té un altre perspectiva del món que ens envolta. M’agradaria que tothom veiés el món una mica des del seu punt de vista.
    Tot hi que ell hauria de tenir més problemes que l’altre gent, es mostra més positiu davant la vida perquè sap que per més que ho vulgui, la seva vida seguirà sent igual. M’ha recordat a l’Albert Casals quan va decidir viatjar tot sol perquè a ell li agradava, encara que fos discapacitat i menor d’edat, ho va aconseguir.

    ResponElimina
  13. Sencillament penso que Nicj Vujicic és un exemple a seguir. Ens fa veure que no solament em de pensar en el que ens falta, en el que no tenim, em de saber veure les coses que tenim al nostre voltant i valorar-les. A vegades va bé que algú et demostri que pots tirar endevant passi el que passi, necessitis el temps que necessitis, això et dona ànims, ganes de ser feliç i veure que cap cosa és del tot impossible. En Nicj és tot un exemple d'autosuperació.

    ResponElimina
  14. Nick Vujicic és un discapacitat i és posiblement la persona amb més esperit de superació que hi ha al món. És tot un exemple a seguir perquè tu amb la teva vida normal(amb totes les parts del cos)et pots queixar molt de que els teus pares no et compres alguna cosa o que la novia et va deixar però no penses que això comparat en no tenir ni cames ni braços és infinitament poc.
    Jo crec que aquest home et transmet molta confiança perquè si ell pot fer moltes coses sense braços ni cames tu tambè pots fer moltes de les coses que et proposes.

    ResponElimina
  15. Penso com tothom que en Nick Vujicic és un gran exemple a seguir. Realment, veure gent en situacions com aquestes fa que a l'hora de queixar-te et pensis dues vegades si tens motius per fer-ho, i et dones compte de que la majoria de vegades que ens queixem ho fem sense valorar les coses. He de dir que admiro l'actitud té aquest noi tot i tenir aquests grans desavantatges, i que la força i el positivisme que ell transmet a l'altra gent és inmens.

    ResponElimina
  16. Jo penso que si que és un discapacitat però ha trobat la manera de fer-ne de la seva discapacitat un estil de vida. Ell pot fer moltes coses, quasi tot el que es deu plantejar però tot això ho ha aconseguit perquè ha acceptat aquesta discapacitat i perquè tenia moltes ganes de poder fer una vida minimament normal.
    Em d'apendre a estimar-nos i acceptar-nos tal com som perquè no hi ha ningú millor ni pitjor que cap altre i és important que també acceptem les altres persones.

    ResponElimina
  17. Crec que en Nick Vujicic és un discapacitat pel fet de no tenir ni cames ni braços, però tot i aquesta discapacitat en Nick intenta i porta un estil de vida com una persona normal. I crec que aquest noi és un exemple de superació, i tothom té problemes, però hi ha gent com en Nick que per molts problemes que tingui mostra una actitud positiva.

    ResponElimina
  18. Mai he vist un vídeo que m'hagi impactat tant com aquest. Ni tan sols una bona pel·lícula de terror ha aconseguit que la pell sem posi de gallina.
    La vida està plena de problemes i dificultats que fan sentir als que les pateixen desgraciades. En Nick és una d'aquestes persones, però amb la diferencia de que ell es mostra valent i optimista davant la seva discapacitat.
    Crec que aquest vídeo ens tindria que fer reflexionar i adonar-nos que per molt gran sigui la pedra que impedeix que continuem en davant, si t'esforces i treus el millor de tu, el mal temps s'anirà i podràs estar bé amb tu mateix i sentir-te millor.

    ResponElimina
  19. M'ha semblat un videoextraordinari i de un gran valor moral. Al principi sembla que només fa broma de la seva situació i treu importància de com és ell, però segur que per poder viure així de feliç ha de ser una persona lluitadora i amb molta personalitat. Quan el veus i l'escoltes transmet games de seguir endavant i trobar la part positiva de cada moment.

    ResponElimina
  20. El missatge que vol transmetre aquest vídeo és aplicable a qualsevol dificultat que haguem de superar. Crec que en Nick té una actitud molt positiva davant la seva discapacitat. Ens demostra que no serveix de res preguntar-nos què passaria si tinguéssim allò que ens falta sense pensar si realment apreciem el que tenim.
    Penso que per en Nick són més fortes les ganes de ser feliç que qualsevol adversitat que pugui causar-li el fet de no tenir braços ni cames. És un model a seguir per a tothom.

    ResponElimina
  21. Jo crec que en Nick és un exemple de superació per a tothom. Realment ell té una discapacitat física, però això no li ha impedit fer moltes coses que no estan adaptades per a ell. En aquest vídeo podem observar el seu gran esperit de superació i les seves ganes de somriure a la vida. Molts de nosaltres tenim moltes més facilitats a l'hora de fer segons quines coses, però ens centrem en els petits problemes que podem tenir i no ens esforcem a trobar el cantó positiu de la vida. Però gràcies a persones com en Nick podem arribar a veure que la vida no es tan complicada i tan difícil com ens pensem i que l'esforç realment té la seva recompensa.

    ResponElimina
  22. Jo penso que Nick Vujicic és un exemple a seguir per a molta gent. Ell demostra que no tenir cames i no tenir braços no és un problema per ser feliç. Tot i que al video va dir que al principi ho passava malament, després s'en va adonar que s'ha d'estar content de com és casdascú i això va ser el que també els hi va dir a les noies en la conferència.

    ResponElimina
  23. Jo penso que Nick Vujicic és un home amb un sentiment de superació impressionant. Molta gent, al tenir aquesta discapacitat, s'agués rendit a la primera sense intentar fer un esforç per aconseguir complir algun somni; en canvi, ell, ens ha ensenyat que per moltes vegades que caiguem al terra, ens podem aixecar encara que sigui difícil.
    Es veu que té una discapacitat però jo crec que les seves ganes de viure fan que s'oblidi que té més dificultats i es veu com una persona normal.
    En Nick és un model a seguir per a tothom.
    Aquest video m'ha impactat molt perquè és bastant emotiu però té molta raó.

    ResponElimina
  24. Jo crec que Nick Vujicic és descapacitat tot i que segueix una vida quasi normal encara que no tingui ni braços ni cames. La veritat és que veient el que diu aquest home, ens fa pensar lo estúpids que arribem a ser per la quantitat de tonteries pel qual ens podem arribar a queixar. Té anims per seguir endavant i superar-se cada cop més. Et dona molta motivació pel fet que quan no estiguis bé continuis sempre endevant aixecan-te cada cop que caus. Seria perfecte que tots pensesim com ell.

    ResponElimina
  25. Jo penso que en Nick Vujicic sense tenir braços ni cames és una de les poques persones que té molt de valor ja que s'ha enfrontat a la vida d'una manera diferent que les altres persones i ha sabut superar tots els problemes que li han succeït i crec que és un exemple a seguir per les persones que s'avergonyeixen d'algun problema físic, ja que ell s'ho pren d'una altra manera.

    ResponElimina
  26. Penso que Nick Vujicic és un home amb un gran esperit de superació, ja que tot i tenir certes discapacitats és capaç de seguir endavant, lluitar per aconseguir els seus objectius i el que més m'ha m'impacta és que té unes ganes de viure impresionants. Aquest home ens demostra que en aquesta vida no hi ha cap problema que no tingui una posible solució i que es pot ser feliç sense tenir-ho tot.

    ResponElimina
  27. Amb aquest video o en Nick Vuicjic ens ha demostrat que les coses sempre s'han d'afronar, i no rendir-se per aconseguir-les. Es evident que l'home te un esperit de superació insuperable i afronta la seva desgracia amb un somriure, donant exemple que la seva discapacitat no l'impedeix fer res i demostrar-nos a tots que amb esforç i dedicació, no hi ha res impossible.

    ResponElimina
  28. Aquest video ens demostra que en nick, una persona sensa braços ni cames, intenta afrontar la seva vida amb normalitat, i ens fa donar compte de les coses que arribem a tenir moltes persones i no les valorem gens. En nick ens dona el valor de la valentia i ens fa saber que per molt que una cosa sigui dificil, em d'afrontarla fins que la arribem a superar. aixo ens demostra que moltes no son impossibles posan-hi sempre el maxim esforç.

    ResponElimina
  29. Jo crec que Nick Vujicic és una gran persona i té una gran capacitat d’auto superació. Tot i tenir una discapacitat que no li permet fer certes coses, ell no s’ha rendit ni s’ha quedat sense fer res, sinó que surt al carrer a viure la vida al màxim. De fet, ens diu que per a ell, tenir una discapacitat no és un problema i ens ensenya que pot viure i divertir-se com tothom. ­ ­

    ResponElimina
  30. Julián Leguizamón Muñoz12 de gener del 2012, a les 23:08

    Jo penso que Nick Vujicic és un home exemplar per a tot el món, i sobretot per aquelles persones que per petits problemes no són capaços de veure la bellesa de la vida. Nick és discapacitat físic però el sentiment de superació i les ganes de viure no impedeixen fer el que es proposa.­ ­
    Sincerament m'ha semblat un video expectacular perquè ens fa veure les coses que són realment importants en aquesta vida.­

    ResponElimina
  31. Penso que Nick Vujicic és un home molt optimiste, tot i que a tingut molts problemas els a afrontat i se'n a sortit força bé. Vol donar exemple a altres persones que tenen petits problemes i es pensen que no els podran solucionar. Nick no te cames ni braços però això no li impedeix viure la vida com ell es proposa.
    Aquest video m'ha impactat molt perqué gràcies a ell veus les coses que són importants a la vida.

    ResponElimina
  32. Penso que Nick Vujicic és un exemple de superació, jq que hi ha gent amb més facilitat que ell que fan menys coses que ell. Tot i això, segueix sent un discapacitat físic, perqué té unes dificultats que nosaltres no tenim per a fer coses de la vida quotidiana. Però si algú et pot esnenyar a no rendirte, és ell.

    ResponElimina