divendres, 20 de gener del 2012

La pregunta de la setmana: Del 20 al 27 de gener del 2012



                                                                                            Què us agrada de les xarxes socials? Què no us agrada? Quines preferiu?

5 comentaris:

  1. M'agrada molt el twitter perquè es una xarxa social realment social que et permet informar-te de tot MOLT ràpidament i no m'agrada Facebook encara que el tingui pero només per el grup de la classe.

    ResponElimina
  2. Coincideixo bastant amb l'Adrià, també m'agrada perquè pots veure fotos i videos del que vols i si és algun famós també pots veure una mica com pensa, la seva forma de fer i sobretot al twitter o al facebook pot veure el que fan al seu dia a dia.

    ResponElimina
  3. El Facebook serveix molt per temes d'estar en contacte, però per desgràcia, vulguis o no vulguis, veus certs comentaris/fotos/altres coses que et fan venir ganes de tancar el teu compte.
    El twitter de moment és una xarxa que va molt bé, pots llegir el què pensa la gent que trobes "interessant" i també pots twittejar el que vulguis.
    Però ara com ara, la millor plataforma que he trobat és el tumblr, on hi ha de tot per l'entreteniment.

    (Alice)

    ResponElimina
  4. Les xarxes socials han estat el millor obsequi a la democràcia de les darreres dècades. Han acabat amb el monopoli de la informació dels mitjans tradicionals, que a causa dels segrest per part dels grans lobbies econòmics i a les pressions dels anunciants han renunciat a la seva funció de quart poder.

    Les xarxes socials permeten que la informació flueixi a la velocitat del byte. I la velocitat del byte tant sols depèn de la suma de voluntats de cadascú que amb llibertat i sobirania decideix fer un retweet o compartir un link. Són la millor eina al servei de la ciutadania i el pitjor enemic de la opacitat. Opacitat que sempre està al servei d'interessos obscurs, i oposats a l'interès general.

    I són una oportunitat que no podem deixar passar de llarg!

    Salut,
    J

    ResponElimina
  5. Jo opino que les xarxes socials són molt útils per a contactar de manera molt còmode amb les persones. Però també són un alicient amb el qual passes més temps davant de la pantalla de l'ordinador i per tant no el dediques a altres activitats.
    Tot i això crec que són una molt bona eina que tenim i hem de saber utilitzar-les adequadament.



    Laura Serra

    ResponElimina