dilluns, 21 de novembre del 2011


  • PREGUNTA DE LA SETMANA: DEL 21 AL 25 DE NOVEMBRE:
COM VEIG EL MEU FUTUR?  aquí tens algunes possibilitats: Difícil- fàcil-esperançador-no em preocupa- no sé què vull- no n'espero res- vull arribar a ser algú- vull ser feliç- vull ser ric- vull canviar el món. (Pots afegir les possibilitats que vulguis!)

6 comentaris:

  1. Malament si el cost de la vida no baixa, la feina estarà mal pagada en proporció a lo altre.

    ResponElimina
  2. Ho veig metafòricament com si el meu futur fos una goleta la qual es troba en el mar enmig d'una tempesta sense tenir cap refèrència d'on està el destí amb l'esperança de saber que desprès de la tempesta arriba la calma, per tant remarco metafòricament que algun dia la nau arribarà a bon port.

    ResponElimina
  3. No el veig. Però tinc l'esperança que aconseguiré una feina que m'agradi i que tard o d'hora la situació econòmica millorarà i tindrem un futur possible. Ara per ara, res és segur i menys després dels resultats de les eleccions generals.

    ResponElimina
  4. El veig molt dificil al veure com han quedat ara els resultats de les eleccions generals.

    ResponElimina
  5. El meu no el veig, prefereixo viure aquí i ara, això sí si m'haig d'imaginar-me'l, ja que hi som fem-lo bonic. Ara bé, el futur del món: esperança i creuem els dits.

    ResponElimina
  6. Tal com està el percao em sembla que ho tindrem fotut, però ens hi enfrontarem amb ganes i amb el cap ben alt.
    Arribaré on em proposi o fracassaré en l'intent, però ningú no em podrà retreure no haver lluitat per intentar aconseguir-ho.
    Olé! ;)

    ResponElimina